Home / ZDRAVLJE / RUSKI DOKTOR BUBNOVSKI: Tablete ne mogu da izliječe pritisak – UMJESTO TOGA RADITE OVO ( VIDEO )

RUSKI DOKTOR BUBNOVSKI: Tablete ne mogu da izliječe pritisak – UMJESTO TOGA RADITE OVO ( VIDEO )

Profesor Sergej Bubnovski jednom je jedva uspio pobjeći od začepljenja svoje bolesti. Sada se “izvukao”, ali ne s lijekovima. Stvorio je vlastiti sustav ozdravljenja zvan kineziterapija, koji se temelji na pokretu. Danas odgaja mnoge beznadežne bolesnike s ovim sustavom ozdravljenja.

Njegov savjet je da se nitko ne oslanja na čudesnu moć pilula, nego da koristi unutarnje resurse svog tijela. To nije teško učiniti. To je dovoljno da odradite par vježbi svako jutro. Također, njegova preporuka su čučnjevi.

“Izliječite se bez pilula oslanjajući se na svoje tijelo. Kupite se s hladnom vodom, stimulirajte tijelo … Prije ili kasnije, svi se odluče otići u teretanu. Moji pacijenti s ozbiljnom srčanom bolešću bili su fascinirani medicinskim fenomenom koji im se dogodio kad su počeli vježbati. Naravno, najlakše je progutati tabletu za pritisak. Najteži dio je ostaviti tablete i koristiti resurse svog tijela kako biste se oslobodili povišenog tlaka. Nijedan kardiolog na svijetu ne može mi pokazati pacijenta koji se izliječio od hipertenzije uzimanjem tableta.

Ako liječite pritisak tabletama, znači da prvo počnete piti jednu, a zatim čitavu šaku tableta … To je vrsta zavjere.

Čim osoba postane bolesna nakon četrdesete godine života, kardiolozi kažu: vrijeme je za uzimanje kardio zaštitnika. To znači da ste imali bolove u prsima i umjesto da shvatite zašto se pojavila, poslušno ćete otići u ljekarnu i uzeti lijekove koji će zaštititi vaše srce. Zapravo, neće biti profilaksa, bolest će se pogoršati. Jer je bol u prsima rezultat tjelesne slabosti. Moramo razumjeti što se događa s našim srcima i krvnim žilama.

Nisam vidio zdrave ljude kako izlaze iz bolnice, samo preživjele.

U 40. godini dolaze kod liječnika s bolovima u prsima i pitaju ih što treba učiniti, liječniku dati lijekove koji ne djeluju. Nakon nekog vremena, osoba se okreće alternativnim vrstama liječenja, a zatim pronalazi pokret, disanje.

Paradoks: Kada se dijete razboli, liječnik preporučuje hibernaciju. Kaže da se riješite tjelesnog odgoja. Iz nekog razloga se vjeruje da će kretanje osobu razboljeti. Ali kao što znate, pod stijenom voda ne teče!

Svakodnevni čučnjevi s ravnim leđima pomoći će u rješavanju mnogih zdravstvenih problema. “Ali bol je teže kontrolirati”, reći ćete.

S akutnom boli primjenjujemo hladni oblog, što olakšava oticanje, poboljšava mikrocirkulaciju. Bol je uvijek oticanje, nakupljanje tekućine. I trebali biste raditi vježbe koje će izbacivati ​​tekućinu iz vaših zglobova. Angina je također upala unutarnjih krvnih žila. A to je bol koja se javlja u prsima. I umjesto da radimo vježbe, ulijevamo krv u krvne žile, odlazimo u krevet i ležemo, gutamo tablete.

Pacijenti me pitaju: “Zašto se to događa meni? Bavim se sportom cijeli život?” To je poput dolaska kod stomatologa i pitati ga zašto imate truljenje zuba kad perete zube svako jutro.

Vjerojatno ne vježbate pravilno. Da biste osjetili blagodati vježbanja, trebate vježbati na bolovima u mišićima što u konačnici dovodi do užitka. Ako ujutro radite gimnastiku nećete ostariti, pomladit ćete se! U osobi koja redovito trenira gimnastiku, događa se da se stanice pomlađuju, a ne dobi.

Preporuka dr. Sergeja Bubnovskog

Moja preporuka je sveto trojstvo: čučnjevi, sklekovi i vježbe s klupama. Jednom sam se susreo s umjetnikom Borisom Efimovim koji je živio 108 godina. Pitam ga: “Što radiš da tako dugo živiš?”

“Ništa”, odgovara on, “čučim 450 puta dnevno!”

Vjerujte mi da je to jedini način da krv protječe cijelim tijelom!

Ako radite pravilne čučnjeve 20 puta dnevno, mnogi će problemi nestati. To je posebno važno za one koji puno sjede za računalom.

Ako ste sat vremena sjedili bez ustajanja, napravite 30 čučnjeva! Počnite se tuširati pitkom vodom 5 sekundi svako jutro. To će biti dovoljno da vam krv protječe tijelom!

About admin

Check Also

SPRIJEČAVA RAK I PROPADANJE KOSTIJU, SKIDA KILOGRAME: Ovo je najzdraviji korijen na svijetu!

Pri usklađivanju hrena imajte na umu da sadrži natrij Zahvaljujući svojim jedinstvenim spojevima, ren je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *